Mobirise Website Builder
5e RAC-rit, zaterdag 2 maart 2024

De RAC-rit (ten voordele van kanker patiënten) heeft een prachtig parcours dwars door de vele verrassend mooie groene plekjes van de streek. Deze rit vervangt de Muco-rit, na 15 jaar gooiden we het over een andere boeg en organiseren we deze rit in samenwerking met de The Pink Amarylissen te Hasselt. We hebben deze organisatie leren kennen door enkele van onze leden, die deze organisatie een warm hart toe dragen.
De rustige wegen voeren doorheen een vlak tot licht glooiend en kleurrijk landschap, een vrouwvriendelijke tocht met bevoorrading onderweg, en dit op een prachtige locatie. Prachtig uitgepijld parkoers doorheen de mooiste boomgaarden

De opbrengst van deze rit gaat via de Pink Amarylissen naar ondersteuning voor kankerpatiënten zoals de door hen aangekochte zetel hiernaast op de foto in het Virga Jesse ziekenhuis.

32e Ronde van de Getestreek, zaterdag 6 juli 2024


Prachtig uitgepijld parkoers langs de valleien van de Grote en Kleine Gete.
Ruime parking, kleedkamers en douches.
2 x uitgebreide bevoorrading tijdens de rit (100 en 130 km), 1 bevoorrading voor de rit van 70km
Gratis toiletten op elke bevoorradingsplaats.
Gratis pechdienst.

Mobirise Website Builder
Appel fruitboom
19e Fruitoogst rit,
zaterdag 7 september 2024


Na enkele jaren afwezig geweest te zijn, hebben we besloten deze rit opnieuw te organiseren. De Fruitoogst rit trekt door de Limburgse fruitstreek waar de oogst op dat ogenblik volop aan de gang is.

De rustige wegen voeren doorheen een vlak tot licht glooiend en kleurrijk landschap, een vrouwvriendelijke tocht met bevoorrading onderweg (70 km), en dit op een prachtige locatie. Prachtig uitgestippeld parkoers doorheen de mooiste boomgaarden


About

Secretariaat:

Mobirise Help
  • Pastorijstraat 50
  • 3540 Herk-de-Stad
  • Limburg, België

Mobirise Extensions

HTML Website Creator